Hatipoğlu Hasan Erdem Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun temel işlevi, içinde bulunduğu çevrenin maddi ve manevi tüm faktörlerini dikkate alarak, öğrencilerine kendilerini gerçekleştirecekleri, yetenek ve gereksinimlerine uygun bir eğitim-öğretim olanağı sunmak, insan haklarına saygılı, kişilik ve girişime değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan, yapıcı, yaratıcı, bilimsel düşünen Kendisi ve toplumla barışık ve toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek, verimli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında topluma, vatanına, milletine yararlı yurttaşlar yetiştirmektir. Ödemiş Hatipoğlu Hasan Erdem İlköğretim okulunu bilgide ve sosyal aktivitelerde üst seviyelere taşımak

Başarılar: Okulumuz 2012/2013 yılında salon futbolu müsabakalarında ilçe üçüncüsü olmuştur..

Isınma: Kömürlü Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hatipogluhasanerdemortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ZAFER MAH. 1354 SK. HATİPOĞLU HASAN ERDEM İLKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 5 ÖDEMİŞ / İZMİR

Yerleşim Yeri - Zafer Mahallesi 1354 Sok. No:5 Ödemiş/İzmir

Ulaşım Ödemiş belediye dolmuşları...

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ödemiş Merkez